Fortaler for befolkningen, det 14. parti

Hør her akademiske og nonakademiske festaber, der sidder med en ekstrem høj overfølersesindkomst i folketinget og kan gå på pension om 60årige med en pension og fratrædelsesordning, som kun det arbejdende folk på gulvet kan opnå, hvis det vinder i lotteriet. Det er jer, der bestemmer, hvad alle de rare penge skal bruges til.

De rige skal frem, dem der har penge, så hvis de snyder for nogle milliarder i skat, der går ud over svagere borgere, så ser I den anden vej og giver det arbejdende folk en sludder for en sladder, der lyder plausibel. Dernæst prøver I at beskære arbejdernes goder så godt I kan. Der skal jo være råd til jeres lønninger.

Og, siger I, husk det er de rige, der får samfundet til at fungere. Økonomien ruller til landet, når de køber dyre biler og huse.

I skulle skamme jer. Det er jer, vi som almindelige arbejdere betaler skat til, og I tager for jer af goderne, så det står ud af ørene på jer.

Hvis Riskær bliver skatteminister og Paludan integrationsminister sammen med hende Pernille fra Nordsjælland, så fortsætter Løkke som statsminister. De vil nok spæde lidt til hans sko og flyrejser til gengæld for en taburet.

Taburetterne venter, og I elsker dem. De giver gode penge og fantastiske pensions- og fratrædelsesordninger …  Og nå ja, en dejlig stor magt til at bestemme de hele.

“OSVALD SLUK LIGE FOR DEN IDIOT I RADIOEN … “

(Et hurtigskrevet lille banner (ikke det fra Tibet 🙂 )

4 comments

 1. millemoses · maj 8, 2019

  Hej Anne – ja engang imellem er man nødt til at lukke gul galde ud på politikerne – mange af dem er helt sikkert gået ind i et politisk arbejde for at forbedre samfundsforholdene for os andre, men det er bare svært at se, hvordan de så får det gjort. Jeg gider overhovedet ikke høre på de politiske debatter, der kommer til at køre i medierne fra nu af og til grundlovsdag for det meste er det rene gas. Mit humør vil jeg gerne bevare og det er svært, når man hører på Anders Samuelsen og de andre – jeg havde den tvivlsomme ære at få hans faste håndtryk i februar, fordi han er min søsters papsøn – jeg var lige ved at sige noget, men måtte styre mig, det er jo godt han gider komme til sin stedmoders begravelse. kh m

  Like

  • annelilleager · maj 9, 2019

   Hej Mille

   Tak for et godt og reelt svar!
   Ja de skulle alle sammen tage klovnenæser og kæmpe sko på under valgkampagnen, så ville den indbyrdes kamp måske i det mindste have et strejf af humor over sig. Det kunne være sjovt at sætte deres kampagner ned på børneplan og lave satire ud af det – måske er der en, der kan det. Kan vi få linje 3 tilbage?
   Jeg kan betro dig, at jeg heller ikke ser de valgkampagner. Jeg hader, når de står og sviner hinanden til. Og jeg tror ikke på valgløfter.
   Jeg kender partiernes grundværdier, og det er nok for mig – som jo ikke skal styre landet 🙂

   Nå, så du kender ham Anders Samuelsen. Egentlig er han mere fornuftig end jeg troede, da han sad oppe i træet – men han står så absolut ikke for de samme værdier, som jeg gør.

   Hold humøret højt og sluk for valgflæsk! Den er jeg med på.
   De bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

 2. jesperodlp · maj 8, 2019

  Hej Anne
  Det er lige ord fra Fælles Kurs og B&W, glimrende stil. Masser af galde og ikke noget med at argumentere. Sådan skal det være. Frit fra leveren: bare klyng dem op i lygtepælene sammen med valgplakaterne.
  Herligt at du greb lejligheden til den form for stil, tak for det!
  Kh jespero

  Like

  • annelilleager · maj 9, 2019

   Hej Jesper

   Jep, der er nok noget af Preben Møller Hansens (sømændenes forbund) fælles kurs over det. Han fik da i sin tid også sprøjtet sit budskab op på plakaterne med alle svovlerne og ederne. Ha ha.
   Jeg er glad for, at du opfattede det med den ironi, som ikke undebyggede argumenter bør opfattes.

   Stram ku(r)s og hele den usmagelige højredrejning, som køres i øjeblikket over hele Europa, er dog mere farlig, synes jeg. Selv mennesker til højre for midten tager afstand fra den – men altså ikke mange nok :-).

   Mange tak for læsning og for din måde at se det på.

   De bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s