DET VAR IKKE SÅDAN

SLETTET

***

Bogen er solgt i 5 mill. eksemplarer verden over. Den fortæller i et medrivende og spændende sprog om en kvinde, der brydes ned af stress og hvordan hun arbejder sig op til overfladen igen.
Ud over at have stor underholdningsværdi, er bogen lærerig og bør læses af enhver i et moderne og travlt samfund.

6 comments

 1. jesperodlp · februar 2, 2017

  Hej Anne
  Hvis hestehistorien er et tegn på stress, virker det ikke så slemt at være stresset. Det er en sød og let tekst som åbner for mange muligheder. Poetisk og eventyrlig, men jeg kan ikke fornemme forbindelsen til stress – burde det ikke være mere klart på en bagsidetekst der både skal lokke og give et indblik i bogens univers.

  “Solgt i 5 mill. eksemplarer..” – den er lige i øjet, også for forfatteren selv, sundt at se sådan på det du har skrevet, en visualisering kan være effektiv.

  KH jesper o

  Like

  • annelilleager · februar 2, 2017

   Hej Jesper
   Du har helt ret. Der er ikke særlig meget stress i prologen/teksten. Og opgaven er ikke besvaret efter ordlyden. Inden jeg så din kommentar (og nok efter, du har læst), skrev jeg dette foroven i opgaven. Og præsentationen af ‘bogen’ passer ikke sammen med det, der er skrevet.
   En hel bog er en stor mundfuld, men jeg har da en idé til en sådan. Den er bare ikke på plads.

   Ja ‘solgt i 5 mill. eksemplarer’ konkurrerer vist både med Dan Braun plus nogle flere (hva’ med H.C. Andersen? Ha ha). Jeg har udgivet en bog med otte noveller, som du vil kunne se på min side på fb – den er solgt i 50 eksemplarer og er kommet på det lokale bibliotek, hvilket jeg er meget stolt af 🙂 .

   Mange tak for din gode kommentar!

   Bedste hilsner fra Anne

   Liked by 2 people

 2. ellaesb · februar 4, 2017

  Hej Lilleager,
  Jamen hvor spændende, jeg samler på hestehistorier til “min roman”, men jeg tror nu ikke, jeg vil hugge den her fra dig. Tror du ikke det er Pegasus, der har været på besøg i stedet for Ole Lukøje?
  Du står på det lokale bibliotek! – jeg er lidt misundelig, for her i kommunen er der er lokal forfattergruppe, som skriver sammen og får assistance fra et forlag. Men man skal stå på bibliotekets hylde, for at deltage.
  Selv om du ikke helt opfylder det udstukne krav mht. opgaven, så er det da en fin og læseværdig historie. Og godt for “alle” dem der har udgivet januar måneds spontan-opgave.
  Hilsen Ella

  Like

  • annelilleager · februar 4, 2017

   Hej Ella
   Rigtig mange tak for dit fine svar. Jeg er lidt stolt over, at du nævner Pegasus! Det har jeg ikke selv tænkt på, selvom det er en hest, jeg har skrevet om, der forfægter søvnen 🙂 Rigtig god fortolkning.
   Det med at skrive sammen og få assistance fra et forlag, lyder befordrende og spændende. Sådan en gruppe har vi ikke i Helsingør, hvor jeg bor. Jeg er dog med i en gruppe (fysisk), hvor vi mødes ca. hver 1½ måned og skriver eller læser op af, hvad vi har skrevet.
   De bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

 3. Amanda Gyldenlyng · februar 4, 2017

  Hej Anne.

  Fejende flot afslutning på en bagsidetekst – 5 millioner er da helt pænt 😉
  Jeg kan også rigtig godt lide historien om hesten, men synes, den virker mere som en selvstændig lille historie om ikke at kunne sove, fordi man har en hest på hjernen.
  Oplevelsen kan fint tyde på stress, men også på “bare” en livlig fantasi. Jeg tænker, den kan kortes ned, når en gang din bog udkommer.

  Vh. Amanda

  Like

  • annelilleager · februar 4, 2017

   Hej Amanda
   Mange tak for din gode kommentar.
   Du har helt ret; det er en lille selvstændig historie blandet ind i søvn, der kommer og går gennem natten, der føles søvnløs.
   Som bagsidetekst ville den naturligvis skulle kortes en del ned. Jeg havde bare lyst til at vise teksten i sin helhed.
   Bedste hilsner fra Anne

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s