Varme hænder (Opg. 3)

Hans hænder er varme, da han bagfra tager hende om skuldrene, derfra blidt videre op mod hendes hals. Hun føler sine skuldre og hals smukke under berøringen. Hænderne glider nedad mod de to faste, fuldmodne frugter mod blusens udskæring. Varmen forplanter sig ned i hende, fra brysterne og ned mod underlivet og videre ned til det forbudte område. Selvfølgelig skal han ikke tro, det er fat med hende på den måde. Hun drejer sig væk og vender ansigtet konfronteret mod ham.

Han skal holde op. Jeg vil ham ikke. Dennis er min kæreste. Han er godt nok en super idiot i øjeblikket. Hvad er det, han ser i hende den anden, han har kysset på? Det er derfor, jeg er gået i byen, men ham her, der siger, han hedder Thormod, skal ikke tro, at jeg er et let bytte. Og jeg hader utroskab.

Deres læber mødes, før hun får sagt noget som helst. Tæt sammenslynget går de ud ad døren hen ad fliserne og op i en lejlighed, hun ikke kender.

“Har du noget, vi kan drikke? Så kan vi snakke lidt.”
Hun sætter sig med benene over kors i en magelig lænestol

“Hvad med at komme her over i sofaen hos mig? Så henter jeg en rødvin, vi kan dele.”

“Det er en pæn lejlighed, du har.”

“Tak, ja den er god nok. Sæt dig nu i sofaen, mens jeg henter rødvinen og nogle glas.”

Næ nej, den går ikke. Ikke sidde så tæt. Dennis, hvorfor skulle han også kysse Signe som om, det var de to, der var sammen – og så ignorer mig? Hvad mon han laver nu?

“Nå, det var godt, du fandt herover på den ‘farlige’ sofa – he he – her er et glas til dig og et til mig, og så skænker vi. Skål.”

Måske har han mørke sider, anomale tilbøjeligheder. Jeg har aldrig set ham før. Dette er ikke klogt. Skidt pyt. Livet skal leves, udfordres. Dennis leger udenom, træder på min stolthed. Jeg tiltrækkes af Thormod. Han har tændt noget i mig. Et bål, der kan brænde Dennis ned. Jeg vil rejse mig som Fugl Føniks fra hans aske.

“Hvad tænker du på? Du ser så alvorlig ud?”

“Nå ja skål, ikke noget særligt.”

Jeg mærker mine bryster blive hårde, vokse med opgaven mod hans muskuløse bryst, mærker min mave mod hans, mit underliv mod hans penis. Hvad er det jeg laver? Nu er det mig, der forfører. Jeg er vild med ham. Stjernerne lokker på himlen – som aldrig før.

Mit hoved. Min gane. Han sover, jeg må hjem. Hvor f….. er mine trusser. Helt nede bag puden der. Mine sko – ok derhenne. Hvad er klokken? Halv fem. Klinge-Ling. Er du gal mand. Gad vide hvad Dennis tænker. Han er nok for længst kommet hjem fra festen. Det er jo ham, jeg elsker. Hvad var det, han gjorde, som gjorde mig så vred? Vi var til fest hos Carina, vi blev lidt fulde og Dennis begyndte at kysse Signe, som kyssede igen. De hyggede sig rigtigt de to. Jeg blev så sur og gik hjemad. På vejen gik jeg ind på en Bodega, der havde åbent. Mest gamle mennesker, men så var der Thormod i den yngre kategori. Hvad skulle jeg dog med ham? Et godt knald? Jeg må se at slippe uset ud herfra.

“Hej Dennis. Sover du ikke?”

“Hvor har du været? Jeg har været så nervøs.”

“Jeg mødte Kaja og Sisse. Vi har turet lidt rundt…”
Er det mon Dennis, jeg elsker?

***************
Glassene og den tomme flaske på bordet er det første Thormod ser. Det hele var ikke bare en drøm. Hans største ønske i verden blev til virkelighed. Nu er Sanne virkelig hans. Og så havde han bare sovet, da hun gik. Hvordan kunne han lade det ske?
Det var ret vildt, da han så hende på Bodegaen. Han kunne næsten ikke tro sit held. Endnu mere vildt var det, at han fik hende med hjem. Her i hans lejlighed.
Nu er hun væk. Han må have været for fuld. Kan ikke tåle at drikke. Gør det ellers aldrig. Var det alligevel en drøm? Nej den er god nok. Og nu kan han gøre krav på hende. Ikke nøjes med at stå på afstand udenfor hendes dør og drømme, at hun er hans. Han kan bare ringe på, når hendes kæreste er taget på arbejde.
Han må gå forsigtig til værks, hvis han skal få hende med hjem endnu engang. Og når det sker, er hun for altid hans.

Foroverbøjet og med dunkende hoved begynder han at rydde op. Fjerner rødvin, glas og retter puderne i sofaen.

41 comments

 1. Børge Smedepolka · november 14, 2014

  Hi Anne
  Det er jo en traditionel historie om tvivlen i ægteskabet – fristelserne til festerne med de andre dejlige – en problematik det gælder begge køn. Det ender så i en del tilfælde med utroskab.
  Om Dennis virkelig er utro melder historien ikke noget om, men hun er. Hun finder så ud af at Dennis er manden – og det er vel den positive udgang på historien.
  Spogligt set holder histoien sig på den pæne side og stopper op der hvor nogle ville synes det er uartigt – ellers en god beskrivelse af hendes “tænden på hans berrøring”.
  Men du er jo kvinde, så jeg tænker det kunne være spændende at høre hans tanker og historie om samme begivenhed.
  Tak for dejlig læsning.
  kh
  Børge

  Liked by 1 person

 2. annelilleager · november 14, 2014

  Hej Børge
  Du skal have tak for god respons på min historie!
  Det er muligt, at handlingen er traditionel, men kærlighed og jalousi er også evigt gældende emner.
  Det vigtige her må dog være, hvordan handlingen er skrevet/sat op.
  Jeg har prøvet at fremstille HP’s tanker kombineret med fortællerstemme og direkte tale. Om det er gjort på en forståelig måde, ved jeg ikke.
  Handlingen er inspireret ud fra vores givne emne ‘forførelse’ kombineret med opgave 3’s ordlyd. Og det har været både lidt grænseoverskridende og spændende at skrive den. Jeg synes, jeg har fået den dobbelthed frem, som jeg i det virkelige liv overhovedet ikke bryder mig om.
  Det er min intention, at der er tale om helt unge mennesker, som opgaven foregav – ikke ægteskaber. Om Dennis har været utro, ved vi ikke, men hun tror det jo. I et ægteskab, som man må formode er et længere forhold, ville hun nok kende ham lidt bedre.
  Om det virkelig er Dennis, hun ønsker, er heller ikke afklaret, hvis du læser den sidste linje. Der kan ske meget mere. Måske vælger hun Thormod.

  Du efterlyser hans tanker og historie om samme begivenhed. Mener du Dennis’ eller Thormods? Ingen af dem kender hendes historie. Det er jo det dobbelte i teksten, som forsvinder i det øjeblik hun evt. er ærlig.

  Dette er ud fra min ærlige fantasi 🙂 Den når ikke længere.
  Tak og bedste hilsner fra Anne

  Like

 3. marieengling · november 15, 2014

  Kære Anne. Jeg synes, du har skrevet en god tekst. Jeg glemmer som regel opgaveformuleringen, når jeg læser, og nu har jeg glemt den. Der er intentioner, men vi ved ikke, om de er gode eller “dårlige”, hvis man overhovedet kan skelne sådan. Du lægger med din åbne slutning op til flere muligheder, og det kan jeg godt lide.
  Situationen, som du har beskrevet, har du klaret godt. Jeg har det altid lidt skidt med moralske tømmermænd, og selvom der er optakt til det, så ender det heldigvis ikke sådan.Seksualiteten er en underlig størrelse, som vi har tæmmet, så den kun må eksistere indenfor bestemte rammer, men det tror jeg ikke, er seksualitetens væsen. Lad os se, hvem der vinder, Dennis eller Thormod. Det står fifti-fifti.
  Kh
  Marie

  Liked by 1 person

  • marieengling · november 15, 2014

   Hvem der har forført hvem, står hen i det uvisse … Tilsyneladende er det manden, men hvem ved?

   Liked by 1 person

 4. annelilleager · november 15, 2014

  Kære Marie
  Du skal have rigtig mange tak for din positive og opløftende respons!
  Også jeg synes, at det er et grumt emne, og at det derfor bliver lidt svært at skrive om. Det er jo ren tabu.
  Jeg tror, hun bliver forført – på den gode måde 🙂 Omvendt er hun jo på forbudt område.
  Jeg har overvejet at give Thormod en kone i fortællingen, som kommer hjem en dag før tiden (det gør de altid på film), således at det bliver kvinden, der prøver at takle mistanken om mandens eventuelle utroskab og mandens krumspring og skumle motiv .
  Jeg har stadig 114 ord tilbage op til de 700 :-), som vi vist endda gerne må overskride lidt.
  Bedste hilsner fra Anne

  Liked by 2 people

 5. anniprintz · november 15, 2014

  Kære Anne
  Fin beskrivelse af forførelse og dens virkninger på sind og krop. Hun vil egentlig ikke,er bare gal, men stemningen river hende med sig, så hun nu ikke er sikker på sine følelser. God læsning.
  kh Anni

  Like

  • annelilleager · november 15, 2014

   Kære Anni
   Rigtig mange tak for positiv og forstående respons!
   Jeg har tilføjet Thormods opvågning og håber, den fungerer.
   De bedste hilsner fra Anne

   Like

 6. jyhark · november 15, 2014

  Kære Anne

  Det er en fin – og lidt modig tekst – du har skrevet. Du beskriver erotikken vældig flot, tændingen er tydelig- og det bliver ikke vulgært. Super!

  Jeg kan godt lide, at du lader os få indblik i hendes tanker med kursiv. Det virker helt troværdigt.

  Som jeg forstår det lader hun sig forføre. Som du måske har set i tråden med automatskrift, har jeg en kritisk holdning til, at begrebet forførelse, som jo oprindeligt er at føre nogen mod deres ønske, er blevet idealiseret, sådan at det nu for nogle nærmest er en kunstart, “man” bør kunne bestride. Hvis der er tale om forførelse på den måde, kan det være en form for overgreb. Det er så ikke det der foregår her. Hun LADER sig forføre. Der er ingen manipulation i det. Dejligt befriende også at læse en tekst med den vinkel.

  Skjult motiv må der også siges at være: Hævn på Dennis 🙂 Som sikkert ikke får det at vide.

  I tråden ser jeg tanker om utroskab og får lyst til at kommentere: Hvis Dennis har kysset på Signe, som har kysset igen, så er der i mine øjne tale om utroskab. Og HP skal da blive jaloux (og hævngerrig). Det er ren biologi. I vores gamle pattedyrshjerne er vi jo som en flok ulve eller chimpanser. Med alfahan, førerhun og underdominante hunner. Og hvis ens alfahan giver nogle privilegier, som hører én til, til en af de underdominante hunner (i ens lille parforholds-flok) så SKAL man blive jaloux. Ellers er der noget galt.
  Og det gør han jo, Dennis giver privilegier til en anden hun.

  Tak for en god historie.

  Kh Jyhark

  Liked by 1 person

  • annelilleager · november 16, 2014

   Kære Jyhak
   Du skal have rigtig mange tak for god analyse, dejlig positiv respons og lidt oplysning om ords betydning! Det er altid godt at få begreber sat på plads!.
   Jeg er glad for, at du siger, teksten er modig. Jeg måtte overskride nogle grænser for at skrive den.
   I sommer var jeg på en uges forfatterkursus, hvor vi fik til opgave at skrive om erotik, idet læreren sagde, at hvis vi ville skrive, ville vi alle på et tidspunkt komme ud for at skulle skrive om seksualitet.
   Dengang kunne jeg ikke og diskede op med noget tamt noget. Denne gang ville jeg overvinde mig selv.
   Bedste hilsner Anne

   Liked by 1 person

 7. cduhrskov · november 15, 2014

  Hej Anne.

  Utroskab over hele linjen. Jov jov. Lidt synd for Thormod, men når alkoholen vælter ind i blodet, så ryger fornuften jo gerne.

  Kh Uhrskov

  Liked by 1 person

  • annelilleager · november 16, 2014

   Hej Uhrskov
   Ja, der er mindst én, der er utro. Ikke godt. Det kan give problemer 🙂
   Bedste hilsner fra Lilleager

   Liked by 1 person

 8. carstenmilvang5718 · november 15, 2014

  …kære lilleager, du har skrevet en god historie, du har magtet det mange ikke kan, at skrive iflg. et oplæg som du synes er ‘grumt’. Du skriver også ‘jeg’ i tankerne med kursiv, det gør hele historien mere nærværende og vedkommende. Hvis vi på DnS, vil blive bedre skrivere, skal vi gå helt, til vores grænse, helt der ud hvor det bliver svært, derhen, hvor vi tvivler om vi kan skrive det, og så alligevel gøre det. Din historie vinder ved, at du tør skrive noget, som du måske ikke bryder dig om, og gør det i jeg form. Du skriver også noget om kvindens personlige oplevelse, kvindens bryster bliver hårde, hendes indre tanker om at hun ved hun ikke skal gøre det, og så gør det! Hævnmotivet vokser, men også nydelsen ved det forbudte, ved det dejlige, nuet, vi er her og nu; nu og her, er vi os! De moralske tømmermænd… du har det med, du skriver super cool om det her, jalouxsien der optræder som skygge partner, følelser står på rad; og er det ikke der, kære lilleager, vi som læsere rykker tættere på bogens blade, der hvor det rammer, der hvor vi røres og der hvor vi kan kende os selv, og igen tænke, og komme i tvivl? Du skriver noget her som enhver, det er jeg overbevist om, kender en ‘snas’ af. Du rammer lige ind i noget vi praler af over for nogen, og helst samtidig, for alt i verden vil holde hemmeligt. Du rammer noget der er så almindeligt, at ingen vil være ved det. Derved bliver din historie unik og vedkommende. Jeg elsker din historie; og skulle der findes stavefejl, så kunne intet interessere mig mindre. TOP, lilleager. Kh Carlo Mihlo.

  Like

  • annelilleager · november 16, 2014

   Kære Carsten M
   Du skal have tusinde tak! Jeg blev rørt og meget glædelig overrasket, da jeg læste din respons! Især fordi jeg måtte tage tilløb og stoppe op et par gange for at komme videre med teksten. Derfor er der lidt ekstra sårbarhed overfor kommentarer og jeg må bare vide, at har man sprunget i vandet, er man nødt til at svømme.
   Du skriver:
   “Hvis vi på DnS, vil blive bedre skrivere, skal vi gå helt, til vores grænse, helt der ud hvor det bliver svært, derhen, hvor vi tvivler om vi kan skrive det, og så alligevel gøre det.”
   Det vil jeg prøve at huske og ikke bare nøjes med at have skrevet sådan denne gang!
   Tak igen 🙂
   De bedste hilsner fra Anne Lilleager

   Like

 9. dortefolkmann · november 15, 2014

  Kære Anne
  Uha, der er lagt op til ballade. Det går aldrig godt. Hun kommer til at indrømme sit natteeventyr, og det kan da vist resultere i et skænderi der kan høres. Kan de forenes? Ja måske, når den lurende fare fra stalkeren går op for dem, og de ved forenede kræfter skal slippe af med ham.
  Fint beskrevet hvordan hun vil og dog ikke vil. Hendes undskyldning, at det var Dennis´utroskab der drev hende, holder ikke. Hun må finde ud af hvorfor hun virkelig vil det her eventyr.
  Du skifter så også lige synsvinkel og fortæller om Thormods baggrund for eventyret – så mangler vi bare Dennis’ historie, hvis altså han skal spille en rolle.
  Der er et fint skifte mellem det, der foregår i scenen med Thormod, og hendes tanker om det der ligger forud. Det er netop sådan tanker har det med at strejfe frem og tilbage – lige indtil kroppens behov tager over.
  Se hvis jeg nu skal være lidt styg, så er der lidt her:
  ” . . . da han bagfra tager hende om skuldrene og fører dem op mod . . .” – “dem” fører ligesom tilbage til skuldrene, og der er vist lidt svært at forestille sig.
  Fint beskrevet scene og spændende antydning af den fortsatte historie.
  kh dorte

  Like

  • annelilleager · november 16, 2014

   Kære Dorte
   Tusinde tak for dejlig kommentar! Især for rosen omkring hendes tanker.
   Der bliver ballade helt sikkert, hvis Thormod bliver set af Dennis. Men det kan også være, hun følger med Thormod igen. Han ved, hvornår Dennis ikke er hjemme, og så kan der ske hvad som helst. Hun ved ikke, han har fulgt hende i lang tid og tror måske, at han har alle de bedste hensigter. Men hun kan måske undre sig over, at han ved, hvor hun bor.
   Jeg tror ikke, hun bruger Dennis flirten som undskyldning for sin egen utroskab. Hun er bare såret og vred og har lyst til at hævne sig. Hvordan hun gør det, komme bag på hende selv.
   Jeg kan godt se, det henførende stedord er misvisende:-) . Det vil blive rettet. Tak for oplysningen!
   Bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

 10. hilleborg · november 16, 2014

  Hej Anne
  En god fortælling, med flere fine beskrivelser af stemningen. Hendes motiv til at lade sig forfører, er hendes vrede på Dennis. Thormod derimod, fornemmer jeg, har en skjult motivation – den lurer lige under overfalden: ‘Og nu kan han gøre krav på hende’ den tanke kan jeg ikke li’.
  En dejlig læseoplevelse 🙂
  Der er en ting som jeg ikke forstår: ‘Klinge-Ling’
  Vh Hilleborg

  Like

 11. annelilleager · november 16, 2014

  Hej Hilleborg
  Rigtig mange tak for en dejlig respons!
  Jo – ham Thormod har en skjult og skummel motivation.
  ‘Klinge-Ling’ er et ord, der impulsivt indtraf i mit hoved, da hun opdagede, hvor meget hun skulle skynde sig.
  Jeg kører en del på cykel 🙂
  Bedste hilsner fra Anne

  Like

 12. leonius · november 16, 2014

  Hej Anne,

  du lægger virkelig op til en efterfølgende handling der kan udvikle sig til hvad som helst.
  Jeg syntes det er meget flot når man kan fastholde læseren efter endt læsning, og det gør du her.
  Din beskrivelse af det ”forbudte” klarer du formidabelt det virker ikke på nogen måde klamt på mig, nærmest sødt og poetisk.
  Tak for en god læseoplevelse, og stof til eftertanke.

  De bedste hilsner

  Le©nius.

  Like

  • annelilleager · november 17, 2014

   Hej Leonius
   Rigtig mange tak for en dejlig og meget positiv respons!
   At du synes, jeg holder læseren fast efter end læsning, tager jeg som et stort kompliment. Tusinde tak!
   De bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

 13. birtheaela · november 16, 2014

  Hej Anne
  Blev fuldstændig revet med af din historie, og slutningen, hvad er han for en ham Thormod, er hun for altid hans. Den sætning giver noget at tænke over.
  kh. Birthe

  Like

  • annelilleager · november 17, 2014

   Hej Birthe
   Du skal have rigtig mange tak for den meget positive og dejlige respons!
   At du blev revet med af historien, er jeg meget glad for!
   Bedste hilsner fra Anne

   Like

 14. Lise Hougaard · november 16, 2014

  Hej Lilleager
  Uhm, erotik på den gode måde. Det har du skrevet flot. Handlingen er også i top og virker troværdig. Hvad jeg bryder mig mindre om er det pludselige skift i synsvinkel. Det kan man sagtens gøre, hvis man løbende har gjort det undervejs. Som det står nu, virker det lidt forkert. Det er blot min mening. Og så er der jo bare tilbage at tænke – er Thormod en reel fyr, der længe har kigget på en pige, eller er han en stalker? Og hvor går grænsen?
  Tak for en fin txt.
  Bedste hilsner,
  Lise

  Like

  • annelilleager · november 17, 2014

   Hej Lise
   Rigtig mange tak for dejlig respons og flotte ord!
   Tak især for ‘top’ og ‘troværdig’!
   Muligvis skal jeg overveje markere nyt afsnit, hvor Thormods tanker og færden kommer ind. Det er skrevet for at få modpartens tanker med. Man kunne godt fortsætte historien med hendes tanker i forhold til, hvad der videre sker, men så kommer mandens vinkel ikke med. Derfor har jeg valgt at skrive det, som jeg har. I en novelle ville han få mere plads.
   Tak for at bemærke det!
   Bedste hilsner fra Anne

   Like

 15. vindhesten · november 16, 2014

  Hej Anne.
  Jeg kan rigtig godt lide den måde du har bygget fortællingen op på. Det var nemt at følge med i handlingen og samtidig – via kursiv – følge de tanker hun gjorde sig under hele forløbet.

  Og ja, hun var vred og følte sig forsmået. Gad vide, hvordan de kommer videre? Tilliden må jo være brudt eet eller andet sted.

  Bedste hilsener
  Lisbeth

  Like

  • annelilleager · november 17, 2014

   Hej Lisbeth
   Rigtig mange tak for kommentar og en dejlig respons til min tekst!
   Jeg er glad for, at du synes, fortællingen er bygget op, så den er nem at følge!
   Ja – tilliden og troen på forholdet mellem hp og Dennis må være blevet ridset, næsten uanset hvad der sker videre.
   De bedste hilsner fra Anne

   Liked by 1 person

 16. Livsglæde · november 16, 2014

  Hej Anne
  Uha, slutningen får mig til at gyse og ikke på den gode måde. Der er lukket op for mange forskellige fortsættelser på din fine fortælling. Jeg kan læse i kommentarerne, at du har været ude i grænseland og det kan jeg godt forstå. Men for søren da, hvor er du sluppet godt fra det. Det er et gevaldigt spekter af følelser din hp når at komme igennem og din beskrivelse af hendes forvirring over sig selv og hendes motiver, virker helt igennem realistiske.
  Tillykke med en flot tekst 🙂

  Kh Livsglæde

  Like

  • annelilleager · november 17, 2014

   Hej Livsglæde
   Rigtig mange tak for din meget positive og gode kommentar!
   Jeg er glad for, at du ser gyset i slutningen. Det er velovervejet og med vilje. Det kunne jo f.eks. også være, at han har tænkt sig at spærre hende inde, hvis han får hende hjem til sig igen.
   Jeg rødmer helt ved din flotte ros men siger ydmygt tusinde tak!
   De bedste hilsner fra Anne

   Like

 17. Sarah V · november 17, 2014

  Hej Lilleager
  De fleste af os har nok en tendens til at stoppe skrivningen, når tøjet smides. Her går du lidt længere, og det slipper du rigtigt godt fra, synes jeg. Det fungerer fint, at du skifter mellem handling og tanker, så de bliver sat op mod hinanden. Hun tænker jo et, men gør noget andet. Slutningen er dejlig åben, men jeg fornemmer, at hun alligevel skulle have lyttet til sin fornuft og holdt sig væk fra ham Thormod.
  Kh
  Sarah

  Like

 18. annelilleager · november 17, 2014

  Hej Sarah
  Rigtig mange tak for en fin fortolkning og god kommentar!
  Jo, jeg tror også, hun skulle have lyttet sin sin fornuft –
  De aller bedste hilsner fra Anne Lilleager

  Like

 19. Jesper Dela Porte Ovesen · november 17, 2014

  Hej Lilleager

  En meget flot historie om dobbelthed i mennesker, oven i købet i de to hovedpersoner. Af kommentarerne forstår jeg at det har været noget af et gennembrud for dig at skrive historien. Gennem hæmninger. Håber at det giver dig blod på tanden, når resultatet bliver så godt. Nogle gange kan det virkelig betale sig at skrive det man tøver mest med.

  “Thormod, skal ikke tro, at jeg er et let bytte.”, sagt på en anden måde vil hun gerne være et bytte, det skal bare ikke være let, for så er man let på tråden.

  “Er det mon Dennis, jeg elsker?”, hun er meget ambivalent over for Dennis. Hun giver sig i kast med Thormod som hævn, men bliver betaget. Nu er det ikke blot hævn men noget farligere, måske vil hun i virkeligheden ikke Dennis, og det er derfor hun er gået med Thormod.

  Hun har fornemmet noget farligt ved Thormod, måske er det derfor hun drages mod ham – foruden at han er flot og har et godt tag på kvinder.

  Sidste afsnit med beskrivelsen af Thormod er vældig interessant. I starten virker han bare som en almindelig mand der er betaget. Men han vender tilbage hele tiden til at hun nu er hans, ja for altid. Han har også en dobbelthed, på den ene side sød, erotisk, betaget MEN på den anden side en psykopat der ikke vil sky nogen midler for at få det han anser for sin ret nu: nemlig hende.

  Jeg håber inderligt at Dennis kan og vil styre hende, ellers ender det gruelig galt.

  De bedste hilsener
  jesper o

  Like

  • annelilleager · november 18, 2014

   Hej Jesper
   Tusinde tak for din positive og gode analyse og fortolkning af min tekst!
   Du rammer det hele meget flot, også som jeg nogenlunde har tænkt det.
   Jeg tror dog ikke, hun fornemmer noget farligt hos Thormod. Psykopater er vist de bedste skuespillere.
   Jeg håbe også, hun vælger Dennis men jeg er bange for, at Thormod kan lave mange problemer for dem. Problemer som hp har rodet sig ud i.
   Bedste hilsner fra Anne Lilleager

   Liked by 1 person

 20. Ella Juel Clausen · november 18, 2014

  Hej Lilleager,
  Svært at komme og kommentere efter du har haft så mange besøgende på siden. Der er lidt for og imod, men om det er en rigtig eller forkert handling fra hendes side, tja den er lidt svær. Det ser ud, som hun måske er vant til at gå ud med veninderne alene, så Dennis stoler faktisk på hende, – for de er jo kærester. .
  Nu har hun været utro, og det har hun det skidt med. Det var hævn, fordi han havde kysset med Sine, men hun lod det gå for vidt. Og nu modtager kæresten hende med åbne arme. Enden på hele den historie bliver nok. at mi beslutter dig sig for at stifte familie.
  Sjovt nok synes jeg kun få nævner Thormod, for det er da en sjov finesse. At han har “begæret” hende på afstand og pludselig bliver hun hans. Er det ikke lidt synd for den mand? – jeg har hørt, mænd også kan ha’ følelser! Og hun går jo villigt med op i hans lejlighed.
  Det er nok ikke nogen helt ualmindelig situation, du her beskriver , så det er rigtig fint, du får os med på en analyse af sådan et eventyr.
  Undskyld, hvis det blev lidt vrøvlet, det er vist sen nat.
  Hilsen Ella

  Like

 21. annelilleager · november 18, 2014

  Hej Ella
  Rigtig mange tak for positivt og godt svar.
  Du tolker historien interessant og anderledes. Det er fint, at den kan læses på forskellig måde.
  Det er måske synd for Thormod, især hvis han havde været en ‘normal’ mand, der, som du skriver, havde begæret hende i længere tid på afstand. Også hvis han igennem deres korte møde skulle have fået dybere følelser for hende. Men er han nu også en ‘normal’ mand? Eller er der så meget besiddertrang i ham, at det er usundt for alle parter?
  Du vender situationen. Tak for den vinkel.
  Bedste hilsner fra Anne Lilleager

  Like

 22. Helle Tolstoj Balvits · november 18, 2014

  Hej Anne

  Sikke et drama! Godt fortalt, og du har helt klart løst opgaven med motivation og forførelse.
  Tak for en spændende fortælling. 🙂

  Kh. Helle

  Like

  • annelilleager · november 20, 2014

   Hej Helle
   Du skal have rigtig mange tak for din meget positive respons, som glædede mig!
   De bedste hilsner fra Anne

   Like

 23. Amanda Gyldenlyng · november 18, 2014

  Hej Lilleager.

  Flot historier med meget fine beskrivelser af noget, der let kunne blive vammelt, men ikke bliver det fra dit tastatur 😉
  Historien fortæller noget om, hvorfor hp. er utro. Det virker troværdigt. Den siger også noget om at man skal passe med den slags. Af flere grunde. Den man er utro med, kan lægge mere i det end man selv gør, Og det gør stakkels Thormod åbenbart.Han er åbenbart en af de (få?) der mener at han man dyrket sex sammen, så er man kærester resten af livet.
  Det skal der jo nok komme problemer ud af ;-(
  Rigtig god læseoplevelse.

  Vh. Amanda

  Like

  • annelilleager · november 20, 2014

   Hej Amanda
   Rigtig mange tak for din ros og din gode kommentar!
   Jeg ved ikke, om han mener, at når man har dyrket sex sammen, så er man kærester, for det er vel i almindelighed en normal tanke. Situationen, jeg har skrevet om, er bare skæv fra starten, og så ryger hun ind i en mand, hvis hensigter står i det uvisse, og som hun er ukendt med. Det skulle fremkomme af den sidste sætning :-), men måske skulle den tydeliggøres lidt mere.
   Tak for din tolkning!
   De bedste hilsner fra Anne

   Like

 24. 9nets · november 19, 2014

  Hej Anne
  Åh-åh, sikke et drama, det kan ende med.
  Velskrevet og velfortalt historie. Dejligt med alle de tanker, hvor man kommer ind på livet af de to. Og, hvem der så reelt forfører hvem, hvornår, pirrer mit intellekt og mine følelser. Herligt, herligt.
  Tak for en god læseoplevelse
  Vh Ninette

  Like

 25. annelilleager · november 20, 2014

  Hej Ninette
  Rigtig mange tak for de rosende ord, som gjorde mig glad og helt varm i kinderne 🙂 !
  At historien pirre intellekt og følelser er jeg i særdeleshed glad for!
  De bedste hilsner fra Anne

  Like

 26. Emma Svane · november 20, 2014

  Hej Anne,
  Tak for en god læseoplevelse. Jeg synes det er flot at du kaster dig ud i de erotiske beskrivelser selvom det på en måde er dig imod. Jeg synes også du slipper rigtig godt fra det. Meget overbevisende. Bortset fra de to ‘frugter’ i det første afsnit, den metafor er lidt fortæsket og passer ikke ind i din ellers meget nedtonede stil.
  Spillet mellem forføreren Thormod og pigen (jeg, Sanne) får du megt fint frem. Hun VIL ikke, og så vil hun gerne alligevel. Meget virkelighedstro situation, også i forhold til hævnen over den utro Dennis.
  I slutningen har du indflettet noget om at hun næste gang vil blive hans ‘for altid’ (tænkt af Thormod). Det giver mig en uro i sindet og fører tanken hen på en (anden) psykopat som jeg stødte på hos Lise Hougaard. Var det meningen at Thormod skulle opfattes sådan? Så har du et oplæg til en krimihistorie.
  Iøvrigt klukker jeg lidt over navnet. Thormod. Hvordan fandt du dog på det?
  kh Emma

  Like

 27. annelilleager · november 20, 2014

  Hej Emma
  Du skal have rigtig mange tak for din meget positive og uddybende kommentar!
  Du har nok ret i, at ‘de fuldmodne frugter’ er lidt fortærsket. Jeg kunne vælge et udtryk, der er knapt dobbelttydigt.
  Det er meningen at Thormod skal opfattes som psykopat eller også stalker. Først havde jeg skrevet: “Og når det sker, er hun for evigt hans.” Så læste jeg Lises historie og så til min gru, at det havde hun også skrevet. Derfor rettede jeg ‘evigt’ til det en anelse mere tilforladelige ‘altid’. Men du har ret. Jeg mener det samme.
  Navnet Thormod røg bare ud af mit hoved og ned på tastaturet. Det lå lige for, og jeg kender ingen, der hedder det.
  De bedste hilsner fra Anne

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s